‘Mooslopers’ openen nieuwe jaar bij TVC ’28

Zondag 5 januari werd het jaar traditioneel geopend met de Moosloop. Aansluitend kwam iedereen tezamen voor de nieuwjaarsreceptie.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Van enthousiaste kleine kaboutertjes en bloedfanatieke jongeren tot aan doorgewinterde senioren; afgelopen zondag liep Tubbergen massaal uit voor de jaarlijkse Moosloop van TVC ’28. De Moosloop is een sportieve krachtmeting voor leden én niet-leden van de voetbalvereniging. Op 5 verschillende afstanden liepen sporters zich de benen uit het lijf. De beloning: eeuwige roem en een bord dampende stamppot Moos bij binnenkomst.

Er was dit jaar weer veel publiek, die gezellig samenkwamen op het verwarde terras voor de kantine. Onder het genot van oliebollen, glühwein, chocolademelk en natuurlijk koffie kon menigeen zich hier goed vertoeven. Naast hardlopend konden de routes van 5 en 10 kilometer over de Huyer en Schultenwolde deze dag eveneens gewandeld worden. Ook daar maakten veel enthousiastelingen gebruik van.

De hele ochtend liep het programma mooi door. Vanaf 10.00 uur startten de wandelaars en daarna volgden de verschillende afstanden elkaar in rap tempo op. Rond 13.00 uur waren alle lopers weer binnen, de Moospan leeg en de winnaars gehuldigd. Mooi op tijd, want daarna begon de nieuwjaarsreceptie van TVC ’28.

TVC ’28 presenteert nieuwe bestuursstructuur tijdens nieuwjaarsreceptie

Na eerst een minuut stilte in acht te hebben genomen ter nagedachtenis van de leden die de vereniging afgelopen jaar zijn ontvallen en een terugblik op het afgelopen jaar, presenteerde de interim-voorzitter Aran Weernink, de nieuwe bestuursstructuur met de daarbij beoogde nieuwe bestuursleden Jeroen Letteboer, Matthijs Donker, Joost Perik en Paul Olde Dubbelink. Hij kon met trots melden dat alle bestuursvacatures thans zijn ingevuld.
Arjan bedankte met name Edwin Oosterloo, die na het overlijden van Hans Hofsté, in zijn rol van vice-voorzitter, sturing aan de club heeft gegeven en dit op uitstekende wijze heeft gedaan.

De beoogd nieuwe voorzitter Henk Wessels werd door erelid Frans Hendriksen op een speciale wijze aan de leden voorgesteld.
Tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering, welke zal worden gehouden op 29 januari a.s., zullen de hiervoor genoemde personen door het bestuur aan de leden worden voorgedragen om te worden benoemd tot bestuurslid.

Tevens kon Arjan melden dat de  contracten met zowel de hoofdtrainer Michiel Mensink als zijn assistent Koen Reinerink met een jaar zijn verlengd.

Ook heeft TVC ’28 na lang zoeken een kantine-coördinator gevonden in de persoon van Jan Kiers. Jan is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de kantine.

Arjan gaf tenslotte aan dat het bestuur de komende jaren wil blijven investeren in de opleiding van de jeugdleden binnen het kader van het jeugdopleidingsplan om zo de jeugdleden te willen binden, te boeien en te behouden voor de vereniging.

Na de pauze werden, voor het eerst tijdens de nieuwjaarsreceptie, de jubilarissen gehuldigd. Dit waren en maar liefst 21. Met name was er aandacht voor Jack van der Wal en John Kamphuis die beiden al 50 jaar lid zijn en Martin Rikmanspoel, Erwin Wentrup, Alwie Heerts, Rolf Dissel en Walter Oude Vrielink, die allen reeds 40 jaar lid zijn.
Arjan bedankte alle jubilarissen voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

 

De winnaars van de Moosloop 2020:

Kabouters.

 1. Menno Demmer
 2. Daan Mos
 3. Vince Idema

JO8.

 1. Jens Hemmer
 2. Luuk van Unnek
 3. Luuk Perik

JO9.

 1. Yoë Pot
 2. Melle Hams
 3. Sven Asbreuk

JO9-4M.

 1. Hanne Koopman
 2. Lotte Oude Luttikhuis
 3. Marsella Sahdo

JO10.

 1. Siem Boerrigter
 2. Kees Koers
 3. Stan Koopman

JO11.

 1. Thomas Letteboer
 2. Lars Perik
 3. Jurre Halbesma

MO11.

 1. Wies Snijders
 2. Anna Ramakers
 3. Babet Reekers

JO13.

 1. Ids Halbesma
 2. Pelle Dissel
 3. Boet Snijders

MO13.

 1. Liz Lubbers
 2. Pien Derksen
 3. Anouk Luttikhuis

JO15.

 1. Jordi Lohuis
 1. Teun Haarhuis
 2. Luuk Schepers

MO15.

 1. Brechtje Hermes
 2. Isa Koopman
 3. Brechtje Groothuis

JO17.

 1. Finn Lesscher
 2. Thijs Koopman
 3. Luuk Semmekrot

MO17.

 1. Yinn Fischer
 2. Anna Hulshof
 3. Sanne Dams

JO19.

 1. Koen Leemhuis
 2. Jaap Fiselier
 3. Chris Lenferink

MO19.

 1. Nienke Goossen
 2. Zoë Lucas

Senioren dames 4 km

 1. Sabine Mensink
 2. Jolanda Grootelaar
 3. Kimberley Gerritsen

Senioren dames 8 km

 1. Rianne Mengerink

Senioren heren 4 km

 1. Daan Geerts
 2. Mick Schlepper
 3. Maarten Booyink

Senioren heren 8 km

 1. Pim Olde Hampsink
 2. Erik Olde Hampsink
 3. Bart Blaauwgeers
[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws