Meiden van TVC ’28 ballenmeiden en in de line-up bij wedstrijd FC Twente vrouwen

Meiden van TVC '28 vertegenwoordigd bij FC Twente vrouwen

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]

Op 22 november waren de meiden van TVC ’28 uitgenodigd voor de wedstrijd van FC Twente vrouwen – ADO Den Haag vrouwen. De meiden van mo9 t/m mo13 liepen mee in de line-up voorafgaand aan de wedstrijd en de meiden van mo15 waren de ballenmeiden van de wedstrijd.

Op sportpark ’t Diekman moest het gebeuren, hier kregen de meiden voor de wedstrijd hun belangrijke instructies. Om 19:30 uur stonden alle ouders en overige publiek klaar om niet alleen de dames van FC Twente aan te moedigen, maar ook de meiden in de line-up! Met een echte ‘you’ll never walk alone’ betraden ze het veld in een FC Twente of ADO Den Haag tenue.

De wedstrijd zelf begon spannend, maar echt grote kansen bleven uit, toch kwam FC Twente op 1-0, wat ook de ruststand was. Waarna het publiek snel richting de kantine ging voor een warme drank, want het was toch wel best koud langs de kant. De tweede helft was minder spannend, FC Twente maakte zeer snel de 2-0 en liep, mede door de snelle acties van de ballenmeiden langs de kant, snel uit naar 4-0! Dit was ook de eindstand. Na de wedstrijd waren er nog wat fotomomenten. Al met al een koude, maar hele mooie avond voor alle TVC-meiden en hún meegereisde supporters!

[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws