Wegens de recente update vanuit het kabinet omtrent het coronavirus volgt hier een bericht over het C-kamp 2020:

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]In verband met het besluit van de regering om alle evenementen tot 1 juni af te gelasten, heeft TVC ‘28 besloten dat het C-kamp dit jaar GEEN doorgang zal vinden.

Ondanks dat het jaarlijkse C-kamp dit jaar gepland stond van 5 t/m 7 juni, wenst TVC ‘28 hierin geen risico’s te nemen. Met het idee dat de tweedejaars O15-jeugd vorig jaar meegegaan is en de eerstejaars O15-jeugd volgend jaar alsnog mee kan, hebben de spelers in ieder geval de mogelijkheid het C-kamp eenmaal mee te maken.

De organisatie van het C-kamp was al enthousiast bezig met het samenstellen van alle activiteiten. Alle getroffen voorbereidingen zullen meegenomen worden naar volgend jaar om van de editie in 2021 een doorslaand succes te maken!

Wij vinden het ook erg vervelend dit nieuws te moeten brengen, vooral omdat onze jeugd zich elk jaar verheugd op het C-kamp, maar vertrouwen hierin op jullie begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Voor nu: blijf gezond en hopelijk tot snel!

 

Horeca & Events
TVC ‘28[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws