Komende zaterdag: Uitgifte kaderjassen, kledingpresentatie en verkoopdag (10% korting) TVC ’28

Zaterdag 22 augustus presenteert TVC ’28 de nieuwe kledinglijn voor komend seizoen op Sportpark De Grote Moat.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Daarnaast vindt er van 10.00 tot 14.00 uur in samenwerking met Teamsportfabriek en 100% Voetbal Almelo een verkoopdag in de kantine plaats. Leden van TVC ’28 krijgen alleen zaterdag 10% clubkorting op sportkleding, voetbalschoenen en accessoires. In dit tijdvak is het ook mogelijk voor de kaderleden om de wedstrijdtenues op te halen en een nieuwe kaderjas op te halen (zie later dit bericht voor toelichting).

Ben je opzoek naar nieuwe sportkleding of heb je interesse in het aanbod van Teamsportfabriek en 100% Voetbal Almelo? Bekijk de clubcollectie (vooraf) online via: https://clubs.deventrade.com/nl/tvc-28/clubcollectie of bezoek de verkoopdag.

Kaderjassen
Zaterdag 22 augustus worden ook de wedstrijdtenues en kaderjassen uitgedeeld. Voor alle kaderleden is er alleen zaterdag de mogelijkheid om de jassen in ontvangst te nemen. Voor de kaderjassen geldt één van de onderstaande mogelijkheden:

  • Het inleveren van de oude kaderjas en het terugkrijgen van de borg.
  • De oude kaderjas inruilen voor de nieuwe.
  • Een nieuwe kaderjas aanvragen tegen een borg van € 30,-.

Over Teamsportfabriek
Teamsportfabriek is sinds 2015 sponsor bij onze club, vanaf 2017 is de sponsor intensiteit  verhoogd door tevens kledingsponsor   van TVC ’28 te worden.  Per 1 juli 2020 is het sponsorschap uitgebreid met een extra Stersponsorschap van zes jaar. Naast bord- en kledingreclame op onze accommodatie levert en bedrukt Teamsportfabriek de nieuwe tenues van TVC ’28.

Teamsportfabriek wil teams met professioneel bedrukte teamkleding een extra boost geven. Want welke sport je ook beoefent, met professioneel bedrukte teamkleding presteer je beter en verschijn je zelfverzekerd, vol energie en klaar voor de strijd op het veld. Teamsportfabriek is de online specialist in bedrukken van teamkleding. Met o.a. topmerken als Jako, Hummel, Erima, Adidas en Reece biedt Teamsportfabriek topkwaliteit teamkleding voor scherpe prijzen. 100% Voetbal Almelo is onderdeel van Teamsportfabriek en heeft een eigen winkel, gevestigd op de Woonboulevard Almelo.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws