Kennismakingsdag TVC ’28 groot succes

Wie afgelopen zaterdagochtend tussen 10:15 en 11:30 uur een blik zou werpen op de Tubbergse velden, zou spontaan beginnen te glimlachen.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]12 dolenthousiaste spelers en speelsters straalden aan alle kanten tijdens de kennismakingsdag van TVC ’28. Vooral in deze bizarre tijd was het fantastisch om de jongste jeugd samen te zien spelen en kennis te laten maken met de voetbalsport. Een training bestaande uit onder andere tikkertje, penalty’s schieten, dribbelen en partijtjes bracht de vreugde naar boven bij iedereen op en om het veld. Bij de kennismakingsdag mocht één ouder/verzorger zijn of haar kind aanmoedigen.

 

Wegens het grote succes zal de komende drie weken doorgetraind worden op de zaterdagochtend. Hierdoor kunnen de jongste spelers en speelsters onder ons nog drie trainingen samen met een bal spelen en samen ontdekken wat een fantastische sport voetbal is. Noemenswaardig is ook dat een kwart van de aanmeldingen meisjes waren. Het meiden- en vrouwenvoetbal speelt een grote rol binnen TVC ’28, en dit bevestigt dat ook weer!

 

Mocht uw kind ook graag de stoute (voetbal)schoenen aan willen trekken? Instromen in de komende drie trainingen is altijd mogelijk! Meld je dan aan (naam en leeftijd) via activiteiten@tvc28.nl.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws