Kennismaken met de voetbalsport bij TVC ’28 tijdens de Open Dag op zaterdag 15 april

Het mooie voorjaarsweer komt er weer aan; tijd om lekker te gaan voetballen! Ook voor onze jongste jeugd, jongens en meisjes – de kabouters – zit de winterstop er alweer een tijdje op en is het nu een mooi moment om te gaan kennismaken met voetbal. Bij TVC ’28 is het kaboutervoetbal – gezien de grote belangstelling van de afgelopen jaren, ook van meisjes – al haast niet meer weg te denken. Zaterdag 15 april om 10.30u is de jaarlijkse Open Dag op sportpark “De Grote Moat” bij TVC ’28.

Kennismaken met voetbal én TVC ’28? Dat kan!
Wat is er leuker dan al op jonge leeftijd sport en spel te beoefenen met je eigen leeftijdsgenootjes? Het is ook ideaal voor ouders om te kijken of de voetbalsport iets voor hun kind is. In een uur tijd worden allerlei verschillende spelvormen aangeboden waarbij telkens gebruik wordt gemaakt van de bal. Het is al een ‘echte’ voetbaltraining, maar het draait om het plezier van samen lekker buiten bezig zijn, het bevorderen van de motorische ontwikkeling en spelenderwijs kennis maken met het voetballen. Het goed leren omgaan met elkaar zoals dat hoort in een teamsport staat hierbij centraal. En wie weet staat de nieuwe Frenkie de Jong, Memphis Depay of Lieke Martens wel op de velden van TVC ‘28?!

Samen met leeftijdsgenootjes een uur lang bezig met de bal en allerlei andere toffe materialen die we gebruiken tijdens de training. Speciaal voor deze leeftijdsgroep hebben we een klein kunstgrasveld – het ‘pupillenveld’ – ter beschikking! Is je zoon of dochter tussen de 4 en 6 jaar en wil je een keertje meetrainen? Dan is dit de uitgelezen kans om in te stromen bij de kabouters. We zullen zorgen voor voldoende trainers en omdat ook het meisjesvoetbal hoog in het vaandel staat bij TVC ‘28 is er ook voor de meiden extra aandacht in de vorm van vrouwelijke trainsters van het damesvoetbal om zo de drempel voor het meisjesvoetbal ook laag te houden!

Vragen over de kaboutertraining en/of open dag? Dan kun je contact opnemen met de coördinatoren van de kabouters: Michel Hoek of Tom Borggreve of één van de trainers van de kaboutervoetbal Ruud Koopmans of Brian Brokelman.

Kom zaterdag 15 april om 10.30uur bij TVC ’28 voor de open dag! Aanmelden is niet nodig. Na een korte informatiebijeenkomsten gaan we het kunstgrasveld op qua pupillenveld en na de training zullen we alle informatie over eventuele aanmeldingen en verdere voortgang met de ouders en kinderen delen onder het genot van een kopje koffie en ranja! Hopelijk zien we jou en je ouders op zaterdag 15 april!

Foto’s: Richard Steggink

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws