Het Bruisend Weekend komt eraan!

Vrijdag 9 juni

Op vrijdag wordt er om 18:00 traditioneel gestart met de playbackshow voor de O8 t/m de O13-jeugd. Per leeftijdscategorie zal de vakjury een winnaar aanwijzen. Schroom dus niet om alles uit de kast te halen! Na elke act zullen de spelers en speelsters op het podium blijven staan, zodat de spreekstalmeester de sportman of sportvrouw van dit team zal onthullen!

Om 19:00 starten de O15, O17 en O19-teams met een sport- en spelactiviteit. Ook hier zal er per leeftijdscategorie een winnaar uit de bus komen. De prijsuitreiking vindt direct aansluitend plaats in de tent. Vervolgens zal de jeugdvoorzitter ook de sportmannen en sportvrouwen bekendmaken en winnaars activiteiten. Het laatste ‘officiële’ gedeelte zal om 22:00 plaatsvinden: de bekendmaking van het jeugdteam van het jaar, algemeen sportman en algemeen sportvrouw van de jeugd! De festiviteiten zullen die avond tot 1:30 doorgaan in onze feesttent.

Zaterdag 10 juni

Ondanks de zeer gezellige voorafgaande avond, zullen om 9:30 de eerste teams alweer op het veld staan voor het traditionele ‘ouder-kindvoetbal’. Een wedstrijd duurt 2×20 minuten en zal, afhankelijk van de leeftijdscategorie, op een half of een heel veld gespeeld worden.

Om 17.00 uur wil TVC ‘28 de seniorenleden, JO19, vrijwilligers en vrienden van TVC ‘28 graag bedanken voor het afgelopen jaar. Dit gebeurt door het (kosteloos) aanbieden van een barbecue.

Na het smakelijk eten zal het programma naar de feesttent verplaatsen. Vervolgens zal voor de senioren de algemeen clubman of clubvrouw, de minst gepasseerde keeper en topscorer van het jaar een prijs ontvangen. Ook zullen de kampioensteams gehuldigd worden.

Om 21:00 is het weer zover: Temmink! Welk team weet de beste afgevaardigde te leveren en krijgt de zaal op de kop met een spetterende opkomst, een onverslaanbare uitstraling en blijkt niet te kloppen met alle activiteiten? Hoe dan ook, maak je klaar voor een fantastische afsluiting van dit seizoen! Vanaf 21:00 is de tent uitsluitend toegankelijk voor seniorenleden. Om 1.30u is het Bruisend Weekend voorbij!

Wij kijken met de commissie Horeca & Events weer ontzettend uit naar het Bruisend Weekend! Tot 9 en/of 10 juni!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws