Heracles Derby Tour: TVC ’28 – STEVO!

Voorafgaand aan de derby TVC '28 - STEVO zal op woensdag 5 februari een FIFA-toernooi plaatsvinden!

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Beste voetballers,

Op woensdag 5 februari komt de Heracles Derby Tour naar de gemeente Tubbergen! Een paar dagen voor de derby van de eerste elftallen wordt de jeugd van beide clubs uitgedaagd, Niet op het veld, maar op het scherm met een FIFA-toernooi op de PS4! Een mooie aanloop naar de altijd spannende derby van beide clubs, die op zondag 9 februari wordt gestreden!

De Rabo FIFA-Derby vindt plaats in de kantine van TVC ’28! Bryan Hessing (eSpeler van Heracles Almelo) is erbij om jou te supporten (onder voorbehoud).

Programma:
17.45 uur ontvangst bij TVC’28
18.00 uur start toernooi
20.00 uur einde toernooi
Tussendoor is er alle tijd voor een hapje en drankje.

Het toernooi en de prijzen
Het toernooi wordt gespeeld met acht poules van vier personen, de eerste twee personen van elke poule gaan door naar de achtste finales. Deze winnaars strijden vervolgens voor drie gave prijzen:

De hoofdprijs: Een Full HD TV
De tweede prijs: Gaming headset
De derde prijs: twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Heracles Almelo in de eBox

De winnaar plaatst zich daarnaast voor de Finale van Fields of Talent en de nummer 1, 2 en 3 ontvangen daarnaast een speciale Heracles Almelo FUT-card.

Voor wie?
Deze Rabo FIFA-Derby toernooi is voor jeugdspelers van TVC’28 en STEVO. Van beide clubs kunnen 16 jeugdspelers (JO10 t/m JO19) deelnemen. Aanmelden kan nú via communicatie.nwt@rabobank.nl. Vermeld je naam, leeftijd en clubnaam. Wees er snel bij, want er is maar plek voor 32 deelnemers![/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws