Geslaagde zesde editie van de Pubquiz!

Zaterdagavond 21 december vond de zesde editie van de jaarlijkse Pubquiz plaats bij TVC '28.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Meer dan 25 teams zorgden ervoor dat de kantine weer de inmiddels bekende ‘pubquiz’-uitstraling kreeg: Elke tafel op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, elk omringd door vier- en vijftallen die na elke vraag expres een fout antwoord ‘te hard’ uitspreken, om zo twijfelaars op het verkeerde been te zetten.

Tien rondes met tien vragen werden afgewerkt, van traditionele muziekrondes tot een eigen verzonnen erotiek-ronde. De grote uiteenloop van onderwerpen viel goed in de smaak bij de deelnemers.

Voor het tweede jaar op rij wist team Stevo de meeste vragen goed te beantwoorden door maar liefst 87 punten te bemachtigen. De wisselbeker, waar al een Stevo-stickertje op zat, mocht wederom naar onze buren.

Al met al was het een zeer geslaagde en gezellige avond en hopen wij dat volgend jaar weer zo’n succes mag worden![/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws