Geslaagde Open Dag bij TVC ‘28

Zaterdag 15 april stond de jaarlijkse Open Dag op het programma bij TVC ’28 in Tubbergen. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar konden hieraan deelnemen en kennismaken met voetbal. Jeugdvoorzitter Paul Olde Dubbelink heette de nieuwe talenten welkom bij TVC ’28. Vervolgens nam coördinator Tom Borggreve van de kabouters het woord en deelde mee dat er in deze leeftijdscategorie elke zaterdag wordt getraind van 10.15u tot 11.15u.

Kennismakingstraining

Na de koffie en thee voor de ouders en de ranja voor de kinderen kon iedereen het trainingsveld op. Als eerste werd er een tikkerspel gedaan als warming-up. Daarna ging de kinderen overpassen en dribbelen, oftewel de basisprincipes van voetbal.

Even later was er even rust en een bekertje ranja als dorstlesser. Vervolgens volgden er verschillende partijen zodat de kinderen lekker in beweging bleven. En als laatste mocht natuurlijk iedereen een penalty nemen.

Na de training werd er nagepraat in het jeugdhond en hebben alle ouders de kinderen ingeschreven voor 3 gratis trainingen op de zaterdagen. TVC ’28 hoopt dat alle kinderen veel plezier aan voetbal gaan beleven en dat de kinderen over enkele weken lid worden.

Mocht U onverhoopt de kennismakingstraining hebben gemist en uw kind wil toch graag bij voetbal? Dan kunt u zich komende week aanmelden bij Tom Borggreve (0613560200) zodat uw kind toch die 3 gratis trainingen kan deelnemen.

Foto’s: Julian Lukassen

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws