Eerste training voorselectie Team Gemeente Tubbergen U13

De kop is eraf! Gisteren is de voorselectie van ‘Team Gemeente Tubbergen U13’ begonnen. Vijf weken waarin 3 trainingen, 2 oefenduels en het ‘International U12 Tournament’ op de planning staan. Een prachtige ervaring voor de betreffende spelers, hun ouders en de begeleiding. Een leuke, leerzame en hopelijk succesvolle korte maar intense periode. De voorselectie bestaat uit 26 spelers, waaronder 4 keepers. Een samengesteld team van spelers afkomstig van MVV’29, De Tukkers, STEVO, VV Langeveen, VMC, VV Reutum en VC Fleringen. De definitieve selectie zal normaalgesproken uit 16 spelers (14 spelers/2 keepers) gaan bestaan. Minimaal 1 speler van elke vereniging.

Op de woensdagen 29 mei, 5 en 12 juni wordt er getraind waarna de definitieve selectie bekend wordt. De definitieve selectie zal op de woensdagen 19 juni en 26 tegen de O13-1 van achtereenvolgens TVC ’28 en NEO aantreden. Het uiteindelijke hoofdoel waar naartoe wordt gewerkt is het ‘International U12 Tournament’ dat op zaterdag 29 juni bij TVC ’28 in Tubbergen plaats zal vinden. Iedereen heefteen prachtig tenue met achterop hun voornaam aangeboden gekregen door de FC Twente Soccer Camps. Speciaal voor de 3 trainingen en iedereen mag dit tenue houden.

De Gemeente Tubbergen heeft na 13 eerdere edities een nieuw voetbaltenue beschikbaar gesteld. Daar kan Team Gemeente Tubbergen U13 hopelijk ook weer meer dan 10 jaar mee verder. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een goede voorbereiding! Op naar volgende week woensdag, dan staat de volgende training op het programma.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws