Doe mee aan de online TVC ’28 EK-poule!

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Op vrijdag 11 juni 2021 start het EK 2020. En daar doet Oranje ook aan mee. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we Oranje niet aanmoedigen zoals we dat gewend zijn. Natuurlijk kunnen we in huiselijke kring het Nederlands elftal nog steeds naar de eindoverwinning schreeuwen.

En bij een EK hoort natuurlijk ook een EK-poule. Om een voetbalseizoen met weinig activiteiten positief af te sluiten heeft de commissie Horeca & Events de enige, echte online TVC ’28 EK-poule georganiseerd!

Dus ben jij de meestervoorspeller van TVC ’28 en denk jij dat Oranje het mirakel van 1988 gaat herhalen? Doe dan vooral mee aan de TVC ’28 EK-poule en maak kans op leuke prijzen! Deelname is geheel gratis, dus aarzel niet en meld je snel aan op www.tvc28.nl/ekpoule! Hier vind je alle informatie over deelname, spelregels, de prijzenpot en meer. Dit is ook te vinden via het “menu”.

Tip: meld je bij voorkeur aan via een laptop. De website ondersteunt dit namelijk beter.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: activiteiten@tvc28.nl

Veel succes, plezier en geluk, en hopelijk tot snel!

Horeca & Events TVC ’28[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws