Op 9, 10 & 11 juni sluit TVC ’28 het seizoen 2016/2017 feestelijk af met het Bruisend Weekend. Het programma is gelijk aan voorgaande jaren en aangezien de BBQ vorig jaar succesvol was worden ook dit jaar de briketten op het complex aangestoken. De BBQ wordt niet alleen georganiseerd voor spelende leden, maar ook alle vrijwilligers, vrienden en steunende leden zijn van harte welkom.

Vrijdag mag de jeugd van de vereniging zich uitleven. De jongste telgen laten hun talenten vieren op het podium waar zij in de playbackshow zullen schitteren. DJ Müller is de host van de show en de acts worden ondersteund door de muzikale begeleiding van Niels Hofsté en Chris Peddemors. De C-jeugd laten hun benen spreken tijdens een voetbaltoernooi en de B- & A-jeugd kunnen dit jaar een ander net proberen te vinden. Voor hen wordt een voetvolleytoernooi georganiseerd. De avond wordt natuurlijk compleet gemaakt door de bekendmaking van alle sportmannen en -vrouwen.

De volgende dag mag de jeugd tijdens het oudervoetbal laten zien of zij de ouders al ontgroeid zijn. In verband met de aanleg van het tweede kunstgrasveld is de indeling dit jaar niet zo ruim als andere jaren. In DIT schema is te vinden hoe laat, waar en hoe lang alle teams zullen voetballen. De BBQ wordt om 17 uur aangestoken en vanaf 18 uur kan er voor € 10,- genoten worden van het onbeperkte grillbuffet. De avond wordt verder ingevuld door een optreden van de band: The Revolution. Trek die dansschoenen dus maar aan want de voetjes gaan sowieso van de vloer die avond!

Zondag wordt het weekend sportief afgesloten met het alom bekende wijkvoetbal. De bar blijft die dag gewoon open en ook de muziek zal tot een uur of 17 gewoon blijven doorspelen. Verdere informatie is te vinden in de bijgesloten afbeeldingen. TVC nodigt bij deze dan ook alle betrokkenen van de club uit om aanwezig te zijn tijdens het weekend.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws