In een wedstrijd die moeilijk op gang kwam, was het TVC’28 die de eerste kansen kreeg. Jeffrey
Huizinga schoot op de paal en Mauro Plegt had het vizier niet op scherp toen hij 1 op 1 met de
keeper kwam. Niet veel later was het dezelfde Mauro Plegt die de openingstreffer liet aantekenen. Een goed voorgegeven bal van Stef Roelofs werd door hem keurig binnen geschoten. Met een 0-1 stand werden de kleedkamers opgezocht.
In de tweede helft golfde het spel op en neer. Beide ploegen creëerden kleine kansen. Na 60 minuten
voetballen werd de stand gelijk getrokken. Een cornerbal van BVC’12 werd in de kluts binnen gekopt.
Hierna bleef het spelbeeld gelijk: beide ploegen gingen op zoek naar de goal. Veel ruimtes en een
groot veld zorgen dat het spel op en neer golfde. Het duel leek te eindigen in een 1-1 gelijkspel. Maar
zoals zo vaak dit seizoen werd er in de allerlaatste minuut, nu opnieuw uit een cornerbal, door de
tegenstander gescoord en stond TVC’28 weer met lege handen: 2-1.
Volgende week komt Rigtersbleek op bezoek. TVC’28 zal er alles aan doen om de punten in
Tubbergen te houden.
Wederom geen punten voor TVC 2
In Nijverdal zorgde een van richting veranderd schot voor een 1-0 voorsprong voor De Zweef 2. Na
rust kwam TVC 2 op gelijke hoogte door een strakke vrije trap van Carlo Stroot. Waar de
Tubbergenaren onder meer de paal en lat raakten, werd aan de andere kant wel het net gevonden.
Een gelijkspel was op zijn plaats geweest, maar De Zweef 2 ging er met de volle buit vandoor: 2-1.
Volgende week wordt er in Tubbergen om 11.15 uur afgetrapt tegen koploper Quick’20 2.
TVC 3 verliest topper van KOSC 2
KOSC 2 was de eerste helft sterker en stond na 30 minuten met 0-2 voor. Daarvoor werd voor beide
ploegen een doelpunt afgekeurd. De tweede helft tapte TVC 3 uit een ander vaatje en kwam het al snel
op 1-2 via Tijmen Reinerink. Daarna kreeg TVC 3 een aantal goede mogelijkheden op 2-2 maar het
doelpunt viel helaas niet. Daardoor is KOSC 2 kampioen en via deze weg feliciteren wij KOSC 2 met het