TVC’28 begon goed aan de wedstrijd. In een hoog tempo creëerde het een aantal mogelijkheden. Vogido was daarentegen gevaarlijk met een vlammend schot van de spits. Deze inzet werd gepakt door doelman Ruud Hesselink. Na 16 minuten was het voor TVC’28 raak, Niek Staarink nam de bal aan op de borst en schoot hem keurig binnen. Niet veel later kwam het antwoord van de mannen uit Enschede. Een vlijmscherpe counter werd koelbloedig afgemaakt, 1-1. Hierna was TVC’28 de draad kwijt en begon het slordig te spelen. Ondanks dit slordig spel wist het vlak voor rust op voorsprong te komen. Een lage cornerbal werd door Tom Koelman binnen geschoten. Met een 2-1 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Dit resulteerde in de gelijkmaker in de 60e minuut. Een goed uitgespeelde counter werd op fantastische wijze binnen gekopt door de spits. Na de gelijkmaker bleef TVC’28 het proberen maar dit resulteerde niet in de gewenste voorsprong. Mede door uitstekend keeperswerk van Ruud Hesselink bleef de score op 2-2 steken.

Volgende week zal er worden gestreden tegen Achilles’12. Om 14:00 uur zal er in Hengelo worden afgetrapt.

TVC 2 stunt bij competitiestart tegen HSC’21 2

Tegen de titelkandidaat uit Haaksbergen speelde TVC 2 een geconcentreerde eerste helft. Twee fouten van de uitploeg werden genadeloos afgestraft door Robin Horst en Niek Droste, waardoor er met een verrassende 2-0 tussenstand werd gerust. Ook in de tweede helft had HSC’21 meer balbezit, maar gaven de Tubbergenaren weinig kansen weg. Na 65 minuten viel de aansluitingstreffer, maar vlak voor tijd voltrok Lex Brummer het vonnis door de 3-1 te maken. Een geweldige competitiestart voor de mannen van Rene Remie! Volgende week gaat TVC 2 op bezoek bij Longa’30 2 in Lichtenvoorde.