Voor rust had TVC 2 het betere van het spel. Dit leverde ‘slechts’ één treffer op. Carlo Stroot gaf het laatste tikje na een cornerbal. In de tweede helft verloor TVC 2 de grip en werd DVC’26 2 sterker. Het kwam terecht op gelijke hoogte, maar Marc Oudehinken zorgde met een mooie volley al snel weer voor de 1-2. Ondertussen liet de warrig fluitende scheidsrechter de wedstrijd escaleren. Hoewel de thuisploeg met tien man verder moest, kwamen ze knap op gelijke hoogte. TVC 2 rechtte de rug en scoorde in de 88e minuut de 2-3. Tim Waaijer rondde beheerst af na een voorzet van Mick Schlepper. In de blessuretijd, die ruim tien minuten bedroeg, bleef het kaarten regenen. Niek Droste ontving zijn tweede gele kaart en ook bij DVC’26 werd nog een speler weggestuurd. Na het laatste fluitsignaal was de ontlading groot aan Tubbergse zijde. Voor de tweede week op rij pakt TVC 2 drie punten. Volgende week neemt de ploeg van Rene Remie het op tegen Rigtersbleek 2. In Tubbergen wordt om 11.15 uur afgetrapt.

TVC 3 speelt onnodig gelijk tegen MVV 3

TVC 3 was vanaf het eerste fluitsignaal de betere. Mede door het veelvuldige balbezit kwam MVV 3 er niet aan te pas. Het spelbeeld van de 1e helft bleef nagenoeg gelijk, MVV 3 beperkte zich tot verdedigen en TVC 3 was op zoek naar de openingstreffer. De keeper van MVV 3 en de lat bleken een sta in de weg voor TVC 3. Na rust was het eindelijk raak. Gijs Kuipers ving een afgeslagen bal op en krulde deze van buiten de zestien fraai in het doel! 1-0. Zoals dit seizoen helaas vaker het geval is voor TVC 3 leidde de voorsprong tot een snelle gelijkmaker. Een verkeerde terugspeelbal werd niet goed weggewerkt waardoor de spits van MVV 3 de gelijkmaker noteerde. TVC 3 bleef veel druk geven op de verdediging van MVV 3 om opnieuw op voorsprong te komen. Echte kansen bleven uit waardoor de 1-1 tot het eind op het scorebord bleef staan. TVC 3 heeft zich vandaag door goed voetbal en veel arbeid beter laten zien dan vorige week. Volgende week moet het op zoek naar 3 punten. Er wordt om 11.00 uur afgetrapt in Oldenzaal tegen Quick 4.