TVC1 kon, na de overwinning van vorige week, deze lijn vanmiddag niet doorzetten en verloor kansloos van SDC uit Denekamp.

TVC1 moest vanmiddag in Tubbergen aantreden tegen SDC, de ploeg die zij in de nacompetitie nog wisten te verslaan. Het begin van de wedstrijd was voor TVC1. In de 7e minuut wist de uitstekend keepende doelman van SDC een schot van Okke Schepers te keren. Na 10 minuten was het echter wel raak. Stef Roelofs wist uit een rebound het net van de tegenstander te vinden. Op dat moment een verdiende voorsprong. De gasten kregen hun eerste kans in 17e minuut, maar troffen gelukkig geen doel. In de 24e minuut kon Jorg Schulte wel profiteren van het slecht wegwerken na een corner en de gelijkmaker binnen schuiven. Bij TVC1 kwam een gemakzucht over het team wat leidde tot een dramatische fase tot aan de rust.
Na een knullig balverlies van aanvoerder Stefan Huiskes in de eigen defensie in de 38ste minuut, kon Daan Sanders eenvoudig doelman Ruud Hesselink van TVC1 passeren. In de 40ste minuut kreeg Jeffrey Huizinga nog een goede kans, maar zijn volley was recht op de doelman van SDC. Even later in de 45ste minuut kwam de bal voor de voeten van Ivo Grashof, die geheel vrijstaand met een geweldig schot in de kruising de doelman van TVC 1 geheel kansloos liet. In de blessuretijd van de eerste helft werd de wedstrijd eigenlijk al beslist. Niel Wenneger kopte van dichtbij de bal in het doel van TVC1.
De tweede helft was eigenlijk een formaliteit. TVC1 had wel een klein veldoverwicht maar tot veel kansen leidde dit niet. SDC was daarentegen wel een aantal keren gevaarlijk in de counter. Een hoogtepunt was nog wel de goal van Stefan Huiskes. Nadat hij de bal had veroverd, zag hij de doelman van SDC ver voor zijn doel staan en lobte hij de bal vanaf 40 meter over de doelman. Dit was echter in de 74ste minuut en derhalve te laat om de wedstrijd nog te keren.
TVC1 leed een verdiende nederlaag van een tegenstander die veel meer strijd leverde.

TVC 2 verslaat AWC 2 met ruime cijfers
Door een handsbal van de Wijchense doelman speelde AWC 2 vanaf de tiende minuut met een man minder. TVC 2 profiteerde optimaal door tweemaal te scoren. Thom Gast en Erik Olde Hampsink maakten fraaie treffers. Pas in het laatste kwartier lukte het TVC 2 om de man-meer-situatie in extra doelpunten uit te drukken. Met een volley en een benutte penalty maakte Thom zijn hattrick compleet en bepaalde daarmee de eindstand op 4-0. Volgende week speelt het tweede om 11.00 uur in Oldenzaal tegen Quick’20 2.

TVC 3 walst over Juventa’12 2
TVC 3 begon sterk aan de wedstrijd en liet de bal het werk doen. Juventa kwam er niet aan te pas en in de 3e minuut was het al raak voor TVC. 0-1 door Roy Veldhuis. Nog voor rust liep TVC 3 via doelpunten van Roy Alink (2x) en Wiebe Penterman (2x) uit naar een comfortabele 0-5 ruststand. TVC bleek geen kind aan Juventa te hebben.

Na rust liet TVC de teugels vieren maar kwam het door wederom Roy Alink op 0-6. Juventa’12 deed wat terug middels een penalty. 1-6. Daan Steenbakker bepaalde de eindstand na een goed uitgespeelde aanval op 1-7.